이전 포스트(링크)에서 프랑식을 배웠습니다. 마지막으로 미국식!!
혹시 아나요? 미국식 스크램블 에그를 선보일 기회가 있을지~ 그럼 시작하겠습니다.

03:46 - 끝까지

And finally Food Tubers we're gonna finish with the American style eggs.
그리고 마지막으로 우리는 미국식 스크럼블 에그를 해볼거예요.

Ok, so we're gonna start off the same.
똑같아요.
start off: 어떤 일을 시작되다.(시작하다.)

Put a little salt into our four eggs.
계란 4개에 소금 살짝 넣어요.

We're gonna use a frying pan.
그리고 프라이팬을 쓸거에요.

Go in with a knob of butter. Let's get that bubbling away.
버터 한조각 넣어요.이제 거품이 나게 해줘요.
bubbling away: 거품이 나게 하다

We're gonna go in with the eggs.
그리고 계란을 넣어요.

You'll see it starts to set and as it starts to set I'm bringing in these beautiful sheets.
계란이 익기 시작하는게 보일거에요. 그럼 익은 계란을 안으로 밀어넣어요.
sheet: 면, 넓고 큰 덩어리처럼 움직이는 물이나 불
set: 놓다, 굳어지다

And you get this kind of roulade, folded gorgeous diner eggs.
그럼 이 겹겹의 멋진 스크럼블 에그가 될거에요.
roulade: 잘게 썬 고기를 쇠고기의 얇은 조각으로 만 요리
gorgeous: 아주 멋진
diner: 간이 식당
diner eggs: 스크램블 에그를 말합니다.
fold: 접다

See these beautiful sheets happening guys.
보세요, 이게 어떻게 되는지

The same rules apply to the French and the English; you want it to be gentle cooking so it's a joy.
프랑스나 영국식처럼 부드럽게 해야되요. 즐겁죠.

So we're looking good guys.
잘 된 것 같네요.

Last but not least, there's something quite delicate but substantial about this and you can see the shiny parts where it's just cooking, there's cooked parts that arte delicate and sheety.
마지막으로 중요한건 이건 섬세하지만 좀 크다는거에요. 방금 요리 돼서 반짝거리는 것 보세요. 익은 부분이 섬세하고 겹이 있죠.
delicate: 섬세한
sheety: 넓고 평평하게 겹으로 만든

Look at that. Scrambled, American style eggs, so tasty.
보세요. 미국식 스크렘블 에그에요. 너무 맛있죠.

Now all of these styles; French, English and American, they've all had the same eggs, same pinch of salt, same amount of butter but the method that we've used to cook them has completely, not only, changed the texture and the look but the taste.
프랑스, 영국, 미국식 스타일 모두 같은 계란, 같은 양의 소금과 버터를 썻지만, 만드는 방식때문에 완전 다르게 조리되었죠. 식감과 모양만 다른게 아니라 맛도 다르죠.
pinch of: 약간의 (소금, 후추 등 손가락으로 잡을 수 있는 용량)

So we've done the English, the French and the American, that's just the tip of the iceberg.
자, 영국, 프랑스, 미국식을 했지만 그건 빙산의 일각이에요.

There's hundreds of countries from all around the world so how do you cook your eggs?
세계에는 수백개의 나라가 있잖아요. 당신은 어떻게 계란을 요리하세요?

Let us know, we love it.
우리에게 알려주세요. 멋질거에요.

That's what Food Tube is all about.
그게 이 유투브를 하는 이유죠.
all about: 대부분

Take care guys, bye.
잘있어요 안녕!